Το μάρμαρο, σε κάθε μέρος του σπιτιού, προσδίδει ομορφιά, κομψότητα και αίγλη. Αν ενδιαφέρεστε να έχετε μάρμαρο, αλλά θέλετε χρώμα, τότε το πράσινο μάρμαρο είναι αυτό που ψάχνετε. Το πράσινο μάρμαρο είναι η πιο φρέσκια τάση στην εσωτερική διακόσμηση για το καλοκαίρι του 2018. Εδώ σας έχω κάποιους τρόπους για να ενσωματώσετε αυτήν την τάση στο ντεκόρ σας.

 

 

 

τάση πράσινο μάρμαρο

Το μπάνιο αυτό χαρακτηρίζεται από τον μινιμαλιστικό αλλά πολυτελή νιπτήρα από πράσινο μάρμαρο συνδυασμένος με βρύση και καθρέφτη από ορύχαλκο.

 

 

 

Αν πραγματικά θέλετε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να διαμορφώσετε μια ενιαία περιοχή στο σπίτι σας, φανταστείτε να »ντύνατε» ένα δωμάτιο με πράσινο μάρμαρο από πάνω μέχρι κάτω. Ένα τέτοιο δωμάτιο θα μπορούσε να είναι το μπάνιο. 

 

 

 

Επιλέγοντας ένα τραπέζι σαλονιού με χρυσά πόδια και πράσινο μάρμαρο, θα πετύχετε ένα αριστοκρατικό αποτέλεσμα για το σαλόνι σας. Ή θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα τραπέζι που η βάση του να είναι μαρμάρινη και η τάβλα να είναι γυάλινη ή να είναι όλο μαρμάρινο. Το ίδιο θα καταφέρετε αν επιλέξετε και ένα πλευρικό μαρμάρινο τραπεζάκι.

Ένας πράσινος μαρμάρινος πάγκος ανυψώνει την αισθητική της λευκής κουζίνας σας.

Δεν είναι τυχαίο που αρχιτέκτονες και διακοσμητές επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το πράσινο μάρμαρο στη διακόσμηση και διαμόρφωση καφετεριών, μπαρ και εστιατορίων.

Δεν είστε έτοιμοι να κάνετε μια μόνιμη δέσμευση? Ή μήπως προτιμάτε να κάνετε οικονομία από το να ξοδέψετε κάτι παραπάνω? Τότε τα αξεσουάρ είναι ένας έξυπνος (και φιλικός προς το πορτοφόλι) τρόπος να προσθέσετε ένα άγγιγμα πολυτέλειας στο χώρο σας. Τα μαρμάρινα σουβέρ είναι μια καλή και οικονομική επιλογή. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και ένα μαρμάρινο δίσκο για να εκθέτετε κάποια αγαπημένα σας αντικείμενα. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε μαρμάρινους δίσκους σερβιρίσματος, ή κασπώ ή ακόμα και πρες παπιέ και κηροπήγια.

τάση πράσινο μάρμαρο
τάση πράσινο μάρμαρο
τάση πράσινο μάρμαρο

Αυτά είναι κάποια από τα πιο διαδεδομένα πράσινα μάρμαρα που μπορούμε να βρούμε στην ελληνική αγορά. Το πρώτο είναι το πράσινο Τήνου, το δεύτερο πράσινο της Γουατεμάλας, το τρίτο είναι το πράσινο Reinforest και το τέταρτο είναι το πράσινο Βέροιας.

Και από αυτά τα μάρμαρα μπορούμε να κατασκευάσουμε απίστευτες δημιουργίες. Στις παραπάνω φωτογραφίες βλέπετε κάποια διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από την ομάδα μας, και φυσικά από τι άλλο, από πράσινο μάρμαρο.